HOME PROJECTEN SCHUIMBETON TOEPASSINGEN WERKWIJZE OVER ONS CONTACT

WinBo Isolatie betonvloeren.

Ronald Boomsma en Arno de Winter hebben in 2013 WinBo Isolatie betonvloeren opgericht. Alle twee zijn we werkzaam bij C. van der Hauw betonbouw in Joure. Naast onze baan (Ronald als uitvoerder en Arno als calculator/ werkvoorbereider) zijn we een eigen bedrijf gestart, genaamd  WinBo Isolatie betonvloeren  “renoveren = isoleren”

De vraag naar en mogelijkheden met schuimbeton moet meer onder de  aandacht van de consument en kleine ondernemer worden gebracht. In samenwerking met N.I.B. Leek, www.nibleek.nl brengen wij in diverse laag diktes de schuimbeton aan.
Na het aanbrengen van schuimbeton, kunnen wij voor u verzorgen ”door onderaannemers” het aanbrengen van een cementdekvloer hier in werken we samen met Klussenberdrijf RDR te Workum. De cementdekvloer kunnen we ook met vloerverwarming aanbieden dit doen we in samenwerking met Jellesma installatie Sint Nicolaasga.


De ontwikkeling van schuimbeton is gestart in 1920. Door de jaren heen zijn steeds weer nieuwe technieken ontwikkeld en zijn er nieuwe chemische en biologische schuimvormers op de markt gekomen. Het product is continu in ontwikkeling.
Misschien kunnen wij ook voor u in de toekomst iets betekenen.

Vriendelijke groet,

Arno de Winter                                                                                                                             
Ronald Boomsma


WinBo Isolatie betonvloeren.SUBSIDIES

OFFERTE AANVRAAG

WERKWIJZE

OVER ONS
WinBo Isolatie betonvloeren
E-mail: info@winbo.nl

mobiel Ronald: 06 83 151 073
mobiel Arno: 06 83 151 072

2013 - Winbo isolatie betonvloeren - info@winbo.nl - Makke troch Roeloffopma.nl